2013. december 12., csütörtök

Legyen mindíg a lehető leg-leg-legeslegpozitívabb az előjeled... :D

Ma reggel munkába jövet-menet egy leg-leg-legeslegfelsőbb kategóriás Merci leg-leg-legeslegalacsonyabb kategóriás, irányjelzőt nem ismerő retardált sofőrje - szokás szerint - majdnem elrontotta a napomat, ám a multiban (aminek a nevét - SPAR - szándékosan nem írom ki és nem reklámozom), ahova betértem reggelit vásárolni, történt - velem szemben - egy apró figyelmesség, ami visszabillentett az egyensúlyi állapotomba, helyesebben... átváltoztatta a negatív előjelet ismét pozitívvá.... 
 
Ugyanis az egyik kedves számomra ismeretlen, középkorú hölgy vásárló-kolléganő maga elé engedett a pénztárnál az öt árva kiflimmel, az ő dugig felpakolt kosarával szemben, amit még a pénztáros hölgy is egy kerek kedves mosollyal nyugtázott... nagyon meglepődtem, de bevallom jól esett!!!
 
... ezzel a kis "anekdotával" csupán azt szeretném "re-prezentálni", hogy a leg-leg-legeslegapróbb kis figyelmesség, egy mosoly, egy illedelmes, amúgy jelentéktelennek tűnő,  előzékeny, kicsi gesztus is mennyire be tudja aranyozni még egy leg-leg-legesleg ballábasabb, full-kretén nap hangulatát is..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése