2015. április 2., csütörtök

Áprilisitrépamostkomolyan :D Április 2.-án

Helyre-Igazító poszt….

A tegnapi (valamint a tavalyi és az azt megelőző évi úgyszintén) megrendezésre NEM kerülő - gellénházi strandos - locsoló bulis KAMU április elsejei répám, akarom írni egyszerű(en) tréfám korábbi „komoly utóélete” kapcsán úgy érzem, tartozom némi magyarázattal azoknak az általam (IS) tisztelt és nagyrabecsült, munkájukat a köz érdekében maradéktalanul ellátó Artisjus-os ( Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület ) emberkéknek, valamint azon kedves tréfát nem ismerő, avagy viccet nem tűrő be és feljelentő embertársaimnak, akik hathatós közreműködése révén (figyelmen kívül hagyva elsősorban az április elsejei dátumot, illetve a kiírás komolytalanságát!) az elmúlt esztendőben (2014 évben) csak egy hajszál választotta el a helyi nagymúltú és méltán világhírű szeretett strandunk tulajdonosait az éves zenés rendezvények kötelező szerény összegű szerzői jogdíjának befizetésétől.

Valamint úgy érzem egyben bocsánatkéréssel is tartozom azon kedves jószándékú embertársaimnak, polg.mesteri hivatali, valamint ált.iskolai dolgozóknak, stb., akiknek plusz papír/munkát és kellemetlenséget okoztam az átgondolatlan és pofátlan „temető humorommal”, és elnézést kérek azoktól is, akik be… (hú most majdnem leírtam), tehát diplomatikusan szólva bedőltek az ál(arc)eseményemnek!

Bocsánat! Bocsánat! Bocsánat!

/Büntetésből 1 órás „adás-szünetet” rendeltem el magamnak! Ráadásképpen az elmaradt bevétel kompenzálása gyanánt engedjék/engedjétek meg, hogy tisztelettel felajánljam a 3 rendezvény teljes bevételét egy újabb stadion felépítésére! /
 

Ennyi!..I... Illetve további sportsikereket! Éljen Április 1.!

Szívélyes és baráti üdvözlettel: Ben… Ben… Benny Hill! (ugyan menj már!) BenMar

És íme az egyik "lájkolós" oldalamon fellelhető ominózus, április elsejei plakát,  amely kiverte néhány embernél a biztosítékot, és ez utóbbi ok miatt megszűnt agysejtjeik között a kapcsolat, így fejüket veszítve - talán zsigeri beidegződésből - rohantak egyenest a "Nagy Tezsvérhez".... fejjel-enteni' : 

LÁJKOLJÁTOK és OSSZÁTOK!
NYITÁS MA!!!!!!!!!!!!!
Ma 17 órától Húsvéti Starndvízzel Locsoló És Szezonnyitó Buli lesz a Gellénháza Strand-on , majd azt követően kerül megrendezésre az immár hagyománnyá vált: Mindenki Lakjon Jól Húsvétra rendezvénysorozat, ahol az ilyenkor szokásos lángos-evő és vizes póló verseny, valamint kirakodóvásár mellett több együttes is fellép! Mindkét rendezvényre a belépés ingyenes!!! Sőt minden 19. megosztó, vagy lájkoló kedves vendég a helyszínen átvehet egy a helyi szőlősgazdák által felajánlott Skót whiskyt is!!!!! A bevétel 100%-a karitatív célokra fordítódik!
Mindenkit Szeretettel vár a rendezőség! LÁJKOLJÁTOK és OSSZÁTOK!


Köszike Barátaim! 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése