2014. február 14., péntek

Valentin napi gondolatok.... "Love story" / Fantasy

Fotó: DARPA / extremetech.com

2114. február 14. délelőtt, azaz hajnali 11 óra: 

PH 4 000 587-et felébreszti a születésekor agyába ültetett, az alvó állapot végét igen, de a Valentin napot már nem jelző implantátum (chip). Ma kissé nehéz napnak néz elébe; ugyanis tegnap a kiolvasáskor ismeretlen okból meghibásodott, (bad sectoros lett) a közelmúltban cserélt 100 TB-os, agyba épített winchestere (nagy bánatára neki már csak ilyen kisméretű adathordozó jutott a bolhapiacon), amely háttértárként üzemel az agyában. Mára kapott időpontot a közeli informatikai szervízben, ám előtte még szeretett volna egy órácskát eltölteni a nem régiben deviza (Jen) alapú jelzáloghitelre vásárolt, barlangjától nem messze lévő, radioaktív sugaras, közösségi atom-szaunában.

Aztán a vegyszeres, HCL-os és gépolajos tisztálkodása közben a kezébe került egy a mai napra szóló Nano-lift jegy is, így eszébe jutott, hogy megígérte PH 4 000 400 nőnemű ismerősének, hogy ma (20 év után) feltétlenül ellátogat hozzá a Marsra.

Miután kissé fintorogva elfogyasztotta a reggelente szokásos nagy bögre, forró gázolaját (ugyanis pár napja az utolsó üveg kerozint éppen az orra elől nyúlták le a webshopban), aztán - szilárd táplálék gyanánt - bekapta két db csokoládé ízű, E10587000000 termékjelű ízfokozó tabletta kíséretében a tegnap esti vacsorából meghagyott PET palackjait.

Közben hangtalanul megérkezett a háza elé az ottómatta' drónra épített helyi járat. Miután jól leizzadt a reggeli utáni intim sportban, egy PC-s játékkal, annyira sietett elhagyni a földalatti bunkerét, hogy elfelejtette kikapcsolni a személyi fabrikátorát - ahol éppen az aznapi fémszükségleteit kielégítő nasi vegyes uránium, réz és vaspálcák készültek -, annak ellenére, hogy a Facebookja figyelmeztette rá …..

/ Ezt a történetet stílszerűen bőbeszédú” SMS stílusban kellett volna írnom, de nem vok olllyan, ezért max csak illyet tok! /  


Ennyi! Innyi! Jóberúgnyi! Hömbölögnyi!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése