2013. február 8., péntek

„Jól van dolga a mostani….."

„Jól van dolga a mostani” ….. (kutyának, macskának…..)

Embernek állatként vagy állatnak ember módjára élni, szerintem mindkettő kifejezetten rossz, hiszen ebben nincs aranyközép út .... az volna az egészséges – testre és lélekre nézve egyaránt -, ha minden és :) mindenki egymással természetes összhangban maradna csak továbbra is a maga kis ősidők óta elfoglalt rendszertani  vagy táplálékláncban elfoglalt helyén, ahova a természet, vagy Isten (kinek kinek meggyőződése szerint!) osztotta!!! :) ez a véleményem!!!!
 
Nekem csupán az nem tetszik, hogy többek között (szerintem eltúlzott) állatvédelem címén, valamint nyereségvágyból, beteges élvezetből, vagy gondatlanságból fakadó állat (és növény) irtással, valamint hibás döntésekkel, törvényhozással (IS) durván beleavatkozunk a természetes szelekcióba és táplálékláncba minden oldalról............ azért a természet sem hagyja ám magát legyőzni a velünk folytatott (csak számunkra hosszú) háború csatáiban, sőt a végső győzelem, mint minden más esetben biztosan az univerzum erőivel felvértezett természetet  illeti meg....
 
…. az ősi egyensúly ember és természet között az utóbbinak köszönhetően sajnos már régen megbomlott!
 
Éppen e miatt nem látom fényesnek a Földünk jövőjét, leszámítva persze egy világméretű pusztulást okozó hatalmas izzó égitest becsapódásának lehetőségét bolygónkba, mert még csak az volna igazán fényes holnap a számunkra. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése